top of page

DERMATUDE

DERMATUDE

Dermatude is een huidverzorging- en verbeteringslijn dat gecombineerd wordt met de Meta-Therapy behandelingen. Door deze producten naast de kuur in te zetten wordt het resultaat van de behandeling ondersteund en mogelijk versneld. De optimale werkstoffen die tijdens de Meta-Therapy behandelingen gebruikt worden komen dan ook terug in het "thuisverzorgings-ritueel".

WAT IS META-THERAPY?

Dermatude Meta Therapy is een veilige, 100% natuurlijke schoonheidsbehandeling voor huidverjonging en huiverbetering van binnenuit. Schoonheidsbehanelingen met resultaten op het niveau van plastische chirurgie, zonder gebruik van injecties.

Met Meta Therapy kan het huidverouderingsproces aanzienlijk worden vertraagd en kunnen tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd. Meta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijk proces van de huid van binnenuit, zodat de huid zelf weer collageen en elastine aanmaakt en de doorbloeding verbetert. Bovendiep worden tekorten van de huid extern aangevuld met werkzame bestanddelen tijdens de behandeling met Subjectables.

bottom of page