top of page

FOODLAB - QUICK COURSE

FOODLAB - QUICK COURSE || VANAF EIND JULI 2019

Food Lab heeft twee programma's waaruit je kunt kiezen. Beide programma's zijn specifiek gericht op de huid en bevat alle elementen om het lichaam weer terug in balans te brengen. Hierdoor zijn we in staat een gezonde huid op te bouwen en maximaal resultaat te behalen! De QUICK COURSE is een gemakkelijk consult van 15 minuten bij de Diëtist en Huidspecialist. Hierin wordt aandacht gegeven welke voedingsmiddelen en leefstijltips het beste aansluiten op jouw huidconditie/wens. Dit consult is makkelijk te boeken na een gezichtsbehandeling om gelijk een goede start te maken voor jouw huid. Na het consult krijg je een kaart mee naar huis met tips & tricks.

Wil je graag een uitgebreid programma met begeleiding? Dan is de SPECIAL COURSE wat voor jou!

QUICK COURSE

 

15 min

  • Een 15 minuten durend Foodconsult met de diëtist en huidspecialist.

  • Een voedingskaart met lifestyle tips, afgestemd op jouw huidtype.

  • Je krijgt inzicht over welke voedingsmiddelen waardevol zijn en welke je beter kunt laten staan.

  • Supplementenadvies

TIP! Boek de QUICK COURSE samen met jouw gezichtsbehandeling voor een meerwaarde van €15,-

GEEN DIEET!

Het is enorm belangrijk om te weten dat Food Lab geen dieet is. Het is doel is niet afvallen, maar een stralende huid creëren Food Lab is het enige voedingsprogramma dat jouw huid gezond maakt. We kijken echt specifiek naar de huid om die te verbeteren en zo de huidproblematiek onder controle te krijgen. We bouwen samen aan jouw huidwensen en jij krijgt voedingsadvies hoe jouw huid er beter uit kan gaan zien. Dat betekent dus dat je een voedingsprogramma op maat krijgt. 

DOEL!

Is het moeilijk vol te houden? Nee hoor. Een nieuwe leefstijl aanmeten kost tijd. Gemiddeld genomen duurt het een jaar voordat het helemaal in je systeem zit. En dat gaat soms met vallen en opstaan. En je maakt het zo flexibel als je zelf wilt. Als je een 'uitstapje' naar verkeerd voedsel hebt gemaakt, kun je een reactie van de huid krijgen. Geen paniek: je pakt het goede voedingspatroon gewoon weer op. Want die stralende huid, daar doe je het natuurlijk voor! 

bottom of page