META-THERAPY

META-THERAPY 

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verminderd, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon, airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.


Dermatude Meta Therapy is een veilige, 100% natuurlijke schoonheidsbehandeling voor huidverjonging en huiverbetering van binnenuit. Schoonheidsbehanelingen met resultaten op het niveau van plastische chirurgie, zonder gebruik van injecties.

Met Meta Therapy kan het huidverouderingsproces aanzienlijk worden vertraagd en kunnen tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd. Meta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijk proces van de huid van binnenuit, zodat de huid zelf weer collageen en elastine aanmaakt en de doorbloeding verbetert. Bovendiep worden tekorten van de huid extern aangevuld met werkzame bestanddelen tijdens de behandeling met Subjectables.

Dermatude Meta Therapy wordt met succes toegepast op:

 • Diepe rimpels

 • Fijne lijntjes

 • Donkere kringen

 • Elasticiteit verlies

 • Acne littekens

 • Hyperpigmentatie

 • Vochtarme huid

 • Grove poriën

 • Rokershuid

 • Zonverbrande huid

 • Oneffen huid

 • Etc!

HOE WERKT HET?


Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties in de huid te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een 100% natuurlijke vorm van huidverbetering van binnenuit. 

HET RESULTAAT

 

Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt met Meta Therapy opnieuw geactiveerd. De biologische klok wordt op een veilige en natuurlijke manier terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat. 

UW VOORDELEN

 

 • 100% natuurlijk

 • Direct zichtbaar resultaat al na 1 behandeling

 • Korte behandeltijd

 • Pijnloos en geen verdoving nodig

 • Hersteltijd binnen enkele uren

 • Na 24 uur mag u gewoon weer make-up dragen

BEHANDELMOGELIJKHEDEN

 

U kunt kiezen voor huidverbetering en anti-veroudering van het hele gezicht, nek en/of hals, maar ook voor doelgerichte behandeling van specifieke zones en specifieke rimpels. Zelfs een combinatie van behandelingen is mogelijk om tot het beste resultaat te komen. Bij een vrijblijvend intake gesprek zullen we kijken naar de behandelingsmogelijkheden en wordt er een behandelplan opgesteld. 

KUURBEHANDELINGEN

 

Om het mooiste resultaat te krijgen worden kuurbehandelingen aanbevolen (hangt af van de wensen en leeftijd). Na één behandeling voel en zie je al verschil aan de huid. De bedoeling van een kuur is dat je de eerste maand één keer per week een behandeling ondergaat. Daarna wordt er over gegaan op één keer in de twee weken. Na 3 maanden is de kuur klaar van 8 behandelingen. Na de kuur kun je de schoonheidsbehandeling één keer in de 6-12 weken ondergaan om de resultaten te onderhouden. Tijdens de kuur zie je de huid al aanzienlijk mooier worden. 

META THERAPY V.S. MICRONEEDLING/MESOTHERAPY EN MICRODERMABRASIE

 

MICRONEEDLING

Microneedling systemen werken vaak met “stalen” naalden die een lagere dichtheid van perforaties geven. De naalden hebben vaak geen naaldgeleiding, dus de naalden kunnen zijwaarts ‘schommelen’ of buigen zelfs waardoor er trauma van de huid ontstaat (littekens). Daarbij zijn de perforaties erg onnauwkeurig.
Bij de meeste microneedling technieken worden naalden gebruikt die te lang zijn, en in de diepere laag van de dermis perforeren (tot 2 / 2,5 mm diep). Ze kunnen het bindweefsel bereiken en littekenweefsel veroorzaken.
Veel systemen werken met een kleiner aantal stalen naalden zonder veiligheidsdekking, dit betekent dat er niet zo dicht bij het oog en/of lipgebied behandeld kan worden.
Microneedling pennen zijn vaak analoog aangedreven systemen die niet altijd een gelijkmatige perforatie garanderen, waardoor onregelmatige perforaties in verschillende huidzones komen.

 

METATERHAPY

Dermatude Meta Therapy behandelingen worden uitgevoerd met een digitaal apparaat. Alleen de belangrijke basale cellaag in de bovenste laag van de dermis wordt bereikt. Hier wordt de collageen en elastine aanmaak geactiveerd!Er is geen risico op ontwikkeling van subcutaan littekenweefsel.
VEILIG! Er is met Dermatude Meta Therapy géén risico op ontwikkeling van subcutaan littekenweefsel.
De 18- en 38-punts behandelmodules maken het mogelijk om heel precies te werken: onder de ogen tot aan de eyeliner en ook op de lip/lipliner.
De 18- en 38-punts ‘koppen’ hebben een licht gebogen vorm en zijn uitgerust met de gepatenteerde “flex head-technologie”. De behandeling wordt op een gelijke diepte uitgevoerd, ongeacht de onregelmatige vorm van de huid of huidzone en zonder risico van onherstelbare schade aan het bindweefsel.
Meta Therapy kan zonder nadelige effecten met herhaalde toepassingen worden uitgevoerd.
Na de behandeling kunnen dagelijkse bezigheden weer worden opgepakt worden en mag er de volgende dag zelfs weer make-up gedragen worden.

DE HUIDVERBETERINGSMOGELIJKHEDEN OP EEN RIJ: 

 

 • Verminderen van voorhoofdsrimpels

 • Verminderen van kraaienpootjes, fronslijntjes en lipplooitjes

 • Verminderen van hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en sproeten

 • Verminderen van droogtelijntjes, bijvoorbeeld rond de ogen

 • Een egalisering van de huidstructuur

 • Fijnere poriën

 • Een algeheel liftend effect op de huid

 • Ook geschikt voor de hals en het decolleté

HOE ZIET EEN BEHANDELING ERUIT?

 

 • Intake/consult (bij eerste behandeling) 

 • Foto's maken

 • Reiniging

 • Peeling 

 • Dubbele reiniging

 • Meta Therapy 

 • Vliesmasker

 • Dag- en nachtverzorging

 • Advies en nazorg kaart mee naar huis (bij de eerste behandeling)

 

BEWEZEN RESULTATEN / INVIVO TESTEN


Dermatude voert officiële invivo testen uit op het effect van de Meta Therapy behandelingen, dat wil zeggen dat resultaten gemeten en gemonitord worden. Deze meetresultaten worden naar een onafhankelijke officiele instantie verstuurd. De resultaten wijzen significante huidverbetering uit na de inzet van Dermatude Meta Therapy behandelingen.

 

TARIEVEN

 

Losse behandelingen

 

Intake/Consult 15-30 min  gratis!
Intake/Consult kennismakingsbehandeling 45 min €125,-
Meta Therapy Gezichtsbehandeling 45 min €125,-
Meta Therapy Gezichtsbehandeling en rimpelbehandeling €150,-
Meta Therapy Gezichtsbehandeling en hals/decollete €180,-
Meta Therapy Gezichtsbehandeling, hals/decollete en rimpelbehandeling €210,-

 

Kuren

 

Voor het beste resultaat adviseren wij een kuurbehandeling. Tijdens een consult kunnen we bespreken wat het beste voor jou van toepassing is! 

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

 

​1. KAN DE HUID BLIJVENDE SCHADE OPLOPEN NA EEN BEHANDELING?

Zolang u de richtlijnen en de kaart met de nazorg nastreeft zult u geen blijvende schade oplopen. De behandeling is 100% veilig en er wordt alleen tot in de basaalcellenlaag gewerkt. Door een module met een flexhead kan de module maar tot een maximale diepte werken.

2. KAN IK DE BEHANDELING ONDERGAAN ALS IK BOTOX OF FILLERS HEB?

Ja. Het houdt juist de botox-behandeling langer mooier.

3. KAN IK DE BEHANDELING ONDERGAAN MET PERMANENTE MAKE-UP?

Ja. Bij permanente make-up van de wenkbrauwen worden de wenkbrauwen overgeslagen.

4. ZIJN ER CONTRA-INDICATIES?

Ja. Active Acné, Active Rosacea, Bindweefselafwijkingen, Verhoorningsstoornis (Psoriasis), Melanoom

5. MAG IK IN DE ZON NA DE BEHANDELING?

Nee. De zon is niet goed voor je huid en zeker niet na een behandeling. Voor het herstel van de huid is het belangrijk om je dagelijks te beschermen met minimaal factor30. Wanneer je wel gaat zonnen en geen bescherming draagt is de kans op hyperpigmentatie groter.

6. MAG IK MAKE-UP DRAGEN?

De eerste 24 uur mag je geen make-up dragen.

7. MAG IK MIJN EIGEN PRODUCTEN GEBRUIKEN NAAST DE KUUR?

Nee. Tijdens de kuur is het belangrijk om de producten van de behandeling ook thuis te gebruiken. Hierdoor zet je de behandeling ook thuis verder voort. De actieve werkstoffen uit de behandelingen komen terug in de producten voor thuis waardoor je het maximale resultaat kunt halen.

8. IS DE BEHANDELING PIJNLIJK?

Nee, maar iedereen is anders. Voor de meesten wordt de behandeling niet pijnlijk ervaren, maar onderdelen zoals het voorhoofd en de ogen kunnen gevoeliger aanvoelen.

 

FOTO'S

012-facial-right
012-facial-right

press to zoom
008-facial-front
008-facial-front

press to zoom
fullsizeoutput_3f7b
fullsizeoutput_3f7b

press to zoom
012-facial-right
012-facial-right

press to zoom
1/26