top of page

FOODLAB

FOODLAB - VOEDING & JOUW HUID

Gezonde voeding is hot! In elke krant of tijdschrift staat minstens één artikel dat over eten gaat. Op instagram vliegen de hashtags #healthyfood #vegan of #superfoods je om de oren. Ik lees veel onjuistheden over voeding en de gevolgen die voeding op de huid heeft. Als Diëtist en Huidspecialist weet ik als geen ander dat je de huid ook van binnenuit moet aanpakken, als je daadwerkelijk van je huidprobleem wilt afkomen en een mooie huid wil creëren. Want steeds vaker wordt duidelijk dat acne, eczeem of rosacea voor een groot deel wordt veroorzaakt door verkeerde voeding- en leefstijlgewoontes. Zolang je niet bewust stilstaat bij wat je in jouw mond stopt, krijg je niet de huid waar je blij van wordt.

Ik ben gemotiveerd om jou te helpen en een advies te geven waarin jij je helemaal happy voelt. Ik geef je een voedingsadvies dat aansluit op jouw huidige leefstijl jouw specifieke doelen. Door de één op één begeleiding kan net dat ene extra steuntje in de rug zijn die je nodig hebt om dit programma met plezier te kunnen volgen.

FOODLAB - EAT WELL, FEEL WELL, LOOK WELL

Food Lab is hét voedingsprogramma dat specifiek is gericht op de huid en bevat alle elementen om het lichaam weer terug in balans te brengen. Hierdoor zijn we in staat een gezonde huid op te bouwen en maximaal resultaat te behalen! Voeding is van essentieel belang, omdat de huid pas in optimale conditie is als het lichaam dat ook is. De pH-waarde van de huid is onze graadmeter op het gebied van voeding. Krachtige en pure voedingsproducten worden ingezet om natuurlijke schoonheid te versterken.

Hoi! Ik ben Deniece en ik ben Diëtist en Huidspecialist. Het lijkt mij leuk om jou te helpen om van binnenuit de huid mooier te maken.

GEEN DIEET!

Is het moeilijk vol te houden? Nee hoor. Een nieuwe leefstijl aanmeten kost tijd. Gemiddeld genomen duurt het een jaar voordat het helemaal in je systeem zit. En dat gaat soms met vallen en opstaan. En je maakt het zo flexibel als je zelf wilt. Als je een 'uitstapje' naar verkeerd voedsel hebt gemaakt, kun je een reactie van de huid krijgen. Geen paniek: je pakt het goede voedingspatroon gewoon weer op. Want die stralende huid, daar doe je het natuurlijk voor! 

DOEL!

Het is enorm belangrijk om te weten dat Food Lab geen dieet is. Het is doel is niet afvallen, maar een stralende huid creëren Food Lab is het enige voedingsprogramma dat jouw huid gezond maakt. We kijken echt specifiek naar de huid om die te verbeteren en zo de huidproblematiek onder controle te krijgen. We bouwen samen aan jouw huidwensen en jij krijgt voedingsadvies hoe jouw huid er beter uit kan gaan zien. Dat betekent dus dat je een voedingsprogramma op maat krijgt. 

Het food lab richt zich op het creëren van een gezonde pH-waarde, een gezonde darmflora, een stabiele suikerspiegel, een verbeterde stofwisseling en spijsvertering en de aanpak van vrije radicalen. Door dit programma voel je je beter, energieker en je huid ziet er stralender uit!

FOOD LAB KEUZEMENU || VANAF EIND JULI BOEKBAAR

pexels-photo-1030870.jpeg

QUICK COURSE

15 min

Een 15 min. durend voedingsconsult met de diëtist en huidspecialist.

Een voedingskaart met lifestyle tips, afgestemd op jouw huidtype

Inzicht krijgen in welke voedingsmiddelen waardevol zijn en welke je beter kunt laten staan

Supplementenadvies

TIP: Makkelijk te boeken na je gezichtsbehandeling!

Van:

€15,-

Gevulde avocado

SPECIAL COURSE

>10 weken

  • Week 1 - Voedingsconsult met de diëtist en huidspecialist van 30 min.

  • Week 2 - Voedingsconsult met de diëtist en huidspecialist van 30 min.

  • Week 4 - Voedingsconsult met de diëtist en huidspecialist van 30 min.

  • Week 6 - Voedingsconsult met de diëtist en huidspecialist van 15 min.

  • Week 10 - Voedingsconsult met de diëtist en huidspecialist van 15 min.

Van:

€125,-

Food Lab is GEEN dieet, maar het gaat om bewustwording en verandering in je eetpatroon/leefstijl 

FOOD LAB

Met het FOOD LAB, het voedingsprogramma dat gericht is op de huid krijg jij: een egale huid, stralende huidskleur, heldere teint, betere huidconditie, betere bloedcirculatie, meer energie, vermindert een opgeblazen gevoel, betere stoelgang, lager cholesterol, een gezonder lichaam. Lees meer over de inhoud van deze fantastische programma's!

bottom of page