top of page

Floral Spring Treatment

Waan jezelf weg in een behandeling vol verassende geuren (parfum-vrij) en belevingen die jou voorjaarskriebels geven.

Deze behandeling geeft jouw huid hydratatie en een prachtige glow. We openen de behandeling met een verneveling van Damaskus rozenwater. Een échte beauty essential om de vochtbalans van een vermoeide, gedehydrateerde huid weer op pijl te brengen. Door de Flower Petal Peeling die tijdens deze behandeling centraal staat, verwijderen we dode huidcellen en geeft de huid een frisse uitstraling. Deze peeling bevat geplette rozenblaadjes van mei, kamille, lavendel en geranium. Een echte lente-musthave!

Floral Spring Treatment

De lente is aangebroken! Het is langer licht, het wordt warmer en de natuur bloeit.

Jouw huid is toe aan hydratatie en een goede peeling om stralend de lente in te gaan. 

Je huid moet wennen aan de nieuwe (weers)omstandigheden en daarom is het tijd voor een nieuwe skin-check en een behandeling wat past bij dit seizoen en jouw huidbehoefte.

Tijdens de behandeling gebruiken we de producten van The Organic Pharmacy. 

The Organic Pharmacy (de Biologische Apotheek) is een prachtig merk wat ontstaan is uit de wens om betere en biologische producten te creëren voor iedereen. Ze gebruiken uitzonderlijke formuleringen die kruiden, homeopatische en cosmetische kennis combineren voor biologische, hoogwaardige en natuurlijke huidverzorging.

Ze onderzoeken, formuleren en maken hun producten in hun eigen laboratorium in Londen. Daarnaast hebben ze hun eigen botanische tuinen die ze gebruiken in hun cosmetica.

Op zeer hoog niveau met een mix van wetenschap en natuurlijke ingrediënten hebben ze een prachtige lijn ontwikkeld. De klinisch bewezen formuleringen met kruidenextracten, antioxidanten, vitamineboosters en bloemenwater helpen je een gezond ogende huid te krijgen.

Bij de producten van The Organic Pharmacy vermijden ze alle ingrediënten met carcinogene, endocriene (hormoon) verstorende of neurotoxische activiteit. Ze formuleren hun producten zonder parabenen, sulfaten, PEG's, BHT, ethanolaminen, propyleenglycol, minerale olie, siliconen of chemische zonnefilters.

De behandeling bevat o.a.:

 • Skincheck

 • Reiniging met de Rose Facial Cleansing Milk / Anti Oxidanten Cleansing Jelly

 • Zelfgemaakte peeling van bloemblaadjes met het Flower Petal Deep Cleanse Mask (peeling van Montmorillonite Clay + haver, melk en geplette rozenblaadjes van mei, kamille en lavendelblaadjes)

 • Hoofdhuidmassage

 • Anti Oxidanten Serum + Gua Sha Massage

 • Honey & Jasmine Mask (heerlijk zacht en hydraterend)

 • Decolleté- en arm-handmassage

 • Jasmijn verneveling

 • Vanille Dry Oil op decolleté

 • Gezichtsverzorging

 • Advies

 • Miniatuur cadeau

 

Wat maakt deze treatment uniek?

Flower Petal Deep Cleanse & Mask

Dit masker is een krachtig product met Montmorillonite Clay om onzuiverheden te verwijderen en een combinatie van haver, melk en geplette rozenblaadjes van mei om zachtjes te scrubben voor een perfect verfriste huid. Geactiveerd met water of een toner van The Organic Pharmacy, verandert het poeder van Flower Petal Deep Cleanser & Mask in pasta die de huid kalmeert en in balans brengt met organische extracten van kamille, lavendel en rozengeranium. Dit masker heeft een dubbele werking, om de huid zachtjes te exfoliëren en diep te reinigen. Dit masker is te gebruiken voor alle huidtypes, vooral een droge, vermoeide en rijpere huid.

 

Montmorillonite Clay, oftewel Bentonietklei is een soort klei in de vorm van platte plaatachtige structuren en een heeft een diepreinigende werking op onze huid. Montmorillonite is vernoemd naar de ontdekkingsplaats Montmorillon, Frankrijk in de 19e eeuw. Bentoniet is genoemd naar Fort Benton, Montana, waar het werd ontdekt. In wezen zijn Bentoniet en Montmorilloniet hetzelfde, met die gespecificeerd als 100% Montmorilloniet zijn de puurste ter wereld. Montmorilloniet is een zacht type mineraal dat voorkomt in kleine kristallen die zich ophopen tot klei. In combinatie met water vormen deze platen een driedemensionaal roosterachtige structuur met een sterke elektromagnetische aantrekkingskracht op dode huidcellen, gifstoffen en andere verontreingingende stoffen waardoor deze van de huid worden verwijderd.

 

Kamille heeft een verzachtende, kalmerende en helende werking op onze huid en maakt onze huid weer soepel en glad.

 

Lavendel heeft een ontstekingsremmende en antiseptische werking die de huid helpt te genezen en ontgift met antioxidanten. Het is ook aangetoond dat lavendel onze huid tonifieert door de bloedcirculatie te stimuleren om onze huid steviger te maken en het huidvernieuwingsproces te stimuleren.

 

Rozen zijn opwekkend, harmoniserend en staan bekend om haar helende en antibacteriële eigenschappen.

 

Haver (arena sativa) staat bekend om ontstekingsremmende en jeukstillende werking. Daarnaast zorgen de eiwitten in haver er ook nog eens voor dat de huid gevoed en gehydrateerd wordt.

pexels-secret-garden-931177.jpg

Cadeau

Antioxidanten Duo 2x 5 ml

t.w.v. €11,95

Prijs

€79

Duur

60 min

bottom of page