top of page
pexels-arina-krasnikova-6663368.jpg

After Summer Glow

Deze behandeling past precies bij dit seizoen! We herstellen de eventuele pigmentschade die de zon heeft aangericht en de vochtbalans van de huid. Door zuren werken de actieve werkstoffen zoals retinol dieper in de huidlagen. Na deze behandeling ziet de huid er zichtbaar voller, jeugdiger en gehydrateerd uit met een stralende glow! Oh en niet te vergeten.. je krijgt een Retinol Night Oil 10 ml cadeau na deze behandeling.

After Summer Glow Treatment 

"Geef jouw huid een verheldering en hydratatieboost!" 

Na een heerlijke zomer is het tijd om je huid te verwennen met een herstellende en verjongende najaarsbehandeling. De zon kan schade aanrichten aan de huid, zoals pigmentatie en/of dofheid met droogtelijntjes. Met onze speciaal samengestelde behandeling geef je de huid weer de boost die het verdient. En bovendien, nodig heeft.

Wat maakt deze behandeling zo uniek? 

De key-producten tijdens deze behandeling zijn de: Retinol Oil, Pumpkin Peeling, Destress Peeloff Mask en een Gua Sha massage (onze luxe Rozenquarts kristallen). Na de behandeling krijg je een 10 ml Retinol Night Oil t.w.v. €19,95 cadeau.

Pumpkin Peeling

De herfst is de perfecte periode voor de Pumpkin Peel. Deze peeling is rijk aan pompoenenzymen en Salicylzuur die de huid verweken, de doorbloeding bevordert en de huidtextuur verfijnen. Pompoen zit vol met antioxidanten en vitamines die de huid voeden en herstellen na blootstelling aan de zon. Dit helpt bij het egaliseren van de teint en het verminderen van ongelijkmatige pigmentatie.

Destress Peel Off Mask

Het DESTRESS PEEL OFF MASKER+ op basis van algenextracten, blauwe bosbessenextract, Kamille en Vitamine C is speciaal ontworpen voor mensen met een zeer gevoelige huid met veel roodheden. Het masker werkt enorm kalmerend en kan doordoor erg goed ingezet worden na een peelbehandeling of bindweefselmassage. Kamille staat bekend om zijn kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen. Vitamine C en Blauwe Bosbessentract zijn hele krachtige anti-oxidantenbommetjes die de beschermende functie van de huid ondersteunen, wat enorm belangrijk is bij mensen met een gevoelige en/of rode huid. 

_I6A2362.jpg

Cadeau

Retinol+ night oil serum

t.w.v. €19,95

Prijs

€87

Duur

60 min

bottom of page