top of page

WELKOM BIJ SALON PRAGT

Een gezellige en sfeervolle salon en boutique in hartje Rolde. Voorheen heetten we Healthy Beauty Me en gevestigd aan de Stelmakerstraat. We waren toe aan een volgende stap, een stap waarbij we meer beleving kunnen creëren voor de klant. Het moet een uitje zijn om naartoe te gaan.

We leggen jou graag in de watten!

TEAM

SALON PRAGT

Pracht.. een synoniem voor schoonheid. Iedereen is mooi van binnen en buiten en wij willen dat stukje aan mensen meegeven. Je mag er zijn om wie je bent en willen jou die zelfverzekerdheid meegeven. De beleving staat centraal bij elke behandeling. We willen dat een bezoek aan onze salon een uitje wordt voor jezelf en je lekker in de watten gelegd kan worden. 

_I6A2221.jpeg
_I6A2310.jpeg
_I6A2215.jpeg

TEAM

Deniece

Deniece is de eigenaresse van Salon Pragt. Ze houdt van alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Deniece zit al ruim 10 jaar in het vak en daarom veel ervaring met het behandelen van verschillende huidtypen. Daarnaast is ze gek op het mooi maken van wimpers en wenkbrauwen. Behandelingen waarbij het resultaat direct zichtbaar is. Deniece wil dat een bezoek aan de salon een uitje wordt voor de klant en dat de beleving centraal staat. 

Ook heeft ze de opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond waardoor ze veel verstand heeft van zowel het innerlijk als het uiterlijk.

_I6A1925_edited.jpg
_I6A1969_edited_edited.jpg

Daniëlle

Daniëlle is sinds december bij ons aan de slag. Ze is allround schoonheidsspecialiste en is bijna klaar met haar medische pedicure opleiding. Ook heeft ze interne opleidingen gehad bij verschillende sauna’s in massages geven (aanrader!). Daniëlle heeft een passie voor de huid en gaat voor resultaat. Ze werkt nauwkeurig en accuraat. Ook bij lash lifting en wenkbrauwen ben je bij haar op het juiste adres .

CONTACT

Grolloërstraat 6, Rolde,9451KB, info@salonpragt.nl 

|  Tel: 06 - 128 166 65

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Bedankt voor de inzending!

FOLLOW US @ INSTAGRAM

bottom of page