top of page

The Organic Pharmacy

The Organic Pharmacy is ontstaan vanuit de behoefte aan ‘better beauty’. De missie van founder Margo Marrone was, en is nog steeds, om 100% effectieve, niet-toxische formules te creëren. Al sinds 2002 combineert het Britse merk homeopathie, actieve biologische ingrediënten en hightech wetenschap om resultaatgerichte skincare, supplementen en behandelingen te ontwikkelen. Met de focus op gezondheid en innerlijke balans, want echte schoonheid komt van binnenuit!

OrganicPharmacyUVASerum71182 copy 2.jpg

The Organic Pharmacy

The Organic Pharmacy (de Biologische Apotheek) is een prachtig merk wat ontstaan is uit de wens om betere en biologische producten te creëren voor iedereen. Ze gebruiken uitzonderlijke formuleringen die kruiden, homeopatische en cosmetische kennis combineren voor biologische, hoogwaardige en natuurlijke huidverzorging.

Ze onderzoeken, formuleren en maken hun producten in hun eigen laboratorium in Londen. Daarnaast hebben ze hun eigen botanische tuinen die ze gebruiken in hun cosmetica.

Op zeer hoog niveau met een mix van wetenschap en natuurlijke ingrediënten hebben ze een prachtige lijn ontwikkeld. De klinisch bewezen formuleringen met kruidenextracten, antioxidanten, vitamineboosters en bloemenwater helpen je een gezond ogende huid te krijgen.

Bij de producten van The Organic Pharmacy vermijden ze alle ingrediënten met carcinogene, endocriene (hormoon) verstorende of neurotoxische activiteit. Ze formuleren hun producten zonder parabenen, sulfaten, PEG's, BHT, ethanolaminen, propyleenglycol, minerale olie, siliconen of chemische zonnefilters.

Wist je dat wij heerlijke gezichtsbehandeling aanbieden met dit mooie merk?

bottom of page