top of page

ARRANGEMENTEN

image002.png

De ultieme Pragt-beleving ervaar je met een arrangement. Boek hem alleen of met een vriendin!

_I6A2346.jpeg

"Me Time" arrangement

Treat yourself! Tijdens dit arrangement geniet jij van een ontspannende gezichtsbehandeling van 60 minuten en een massage van 45 minuten. Tussen de behandelingen door krijg je een lekker kop thee/koffie aangeboden met iets lekkers erbij.

_I6A2106-bewerkt.jpeg

"Pragt-beleving"
arrangement

In dit arrangement begin je met een gezichtsbehandeling van 75 minuten inclusief wenkbrauwen modelleren. Daarna volgt een heerlijke lichaamsmassage van 60 minuten. Tussen de behandeling door krijg je koffie/thee aangeboden met iets lekker erbij.

_I6A2171.jpeg

"Beautyfulness"
arrangement

Geef je zelfvertrouwen een boost met dit arrangement! Tijdens dit arrangement onderga je een heerlijke gezichtsbehandeling voor een ultieme glow. Na de gezichtsbehandeling worden jouw wimpers gelift en geverfd voor een mooi oogopslag. De wenkbrauwen worden geverfd met henna.

_I6A2221.jpeg

"Duo"
arrangement

Wil je graag samen met een vriendin komen? Dat kan! Jullie krijgen beide dezelfde gezichtsbehandeling met een kopje thee/koffie + iets lekkers achteraf. Natuurlijk is het beautyfulness arrangement ook een optie om samen te doen. Dit arrangement kun je boeken via de mail of whatsapp.

cadeauverpakking

Een behandeling ervaren is fijn, maar hoe leuk is het om er één weg te geven? We bieden cadeaubonnen op maat aan, zodat je kunt kiezen uit een bedrag en/of behandeling.

Geef een "Pragt beleving"
cadeau!

bottom of page