top of page
Retinol Night Serum 2 2.jpg

Nieuw uit Londen! The Organic Pharmacy Beauty Treatments

"Green & Organic."

Ultieme ontspanning voor lichaam en geest. We hebben drie nieuwe treatments om jezelf mee te verwennen. We werken met een speciale lijn uit Londen dat bestaat uit 250 medicinale kruiden, bloemen planten! De aromatische beleving van deze behandeling is om bij weg te dromen en na de behandeling heb je een intense glowing skin!

_I6A2323_edited.jpg

Rose Crystal Lymphatic Facial

Een weldadige behandeling om de huid te vernieuwen en te voorzien van nieuwe energie. Activeert het lymfesysteem met de Gua Sha (Rosequartz Crystals) en een Acupressuur-massage (cupping) om de huid te liften en te verstevigen. Het resultaat van deze behandeling is ultiem genieten, ontspannen en een volledig gehydrateerd, fris en stralende huid.

 

De ervaring begint met de geurbelevingen en drukpunten om tot rust te komen. We reinigen de huid met heerlijke cleaners en exfoliëren de huid met bloem- en lavendelblaadjes. Tijdens de toepassing van de luxueuze Seaweed, Honey & Jasmine-maskers, geniet je van een intensieve massage van handen, armen, voeten, gezicht, hoofdhuid, décolleté en nek.

Bij de 60 minuten-versie van deze behandeling vervalt de massage van handen, armen en voeten.

Deze behandeling is echt een cadeautje voor jezelf.

60 min | €77,-

90 min | €112

excl. wenkbrauwen

voor €6,- extra bij te boeken

OrganicPharmacyUVASerum71182 copy 2.jpg
_I6A2320.jpg

Immune Recovery Facial

Kom lichamelijk en geestelijk helemaal in balans met deze veelzijdige facial. Een intensieve reiniging in combinatie met een fruitzuur-exfoliatie voedt en verheldert de huid en geeft deze een ongeëvenaard egale structuur. De combinatie van lymfedrainage en massage met kristallen zorgt voor innerlijke rust én zichtbare huidverbetering

60 min | €87

excl. wenkbrauwen

voor €6,- extra bij te boeken

OrganicPharmacyUVASerum71182 copy 2.jpg
Honey _ Jasmine Mask_Couple 3.jpg

Vitamin C Papaya Enzym Peel

Een milde, maar toch zeer effectieve enzyme peeling die celvernieuwing activeert en verheldert. Herstel de natuurlijke uitstraling van je huid met het krachtige masker van The Organic Pharmacy, dat zich richt op pigmentatie, ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige teint van gezicht, nek en décoleté. Fijne lijntjes worden minder zichtbaar en de structuur en het aanzien van de huid verbeteren aanzienlijk. Deze resultaatgerichte peeling met hibiscus, vitamine C, papaja en plantenzuren voedt, egaliseert, lift en voorziet de huid van extra zuurstof. 

60 min | €82

excl. wenkbrauwen

voor €6,- extra bij te boeken

OrganicPharmacyUVASerum71182 copy 2.jpg
bottom of page